avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vă salut! Am rămas fără permis 90 zile pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vă salut! Am rămas fără permis 90 zile pentru alcoolemie ...

Vă salut!

Am rămas fără permis 90 zile pentru alcoolemie de 0.07 mg in aer expirat, politistul nu mi-a dat posibilitatea sa merg la sange .

Pot sustine examen de redobandire la 30 zile conform noilor legi?

Nu am mai beneficiat de 10 ani de asta.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:45, 28 Februarie 2022
Nu mai există nici o reducere. Există în schimb test obligatoriu, în perioada celor 90 de zile. Dacă nu se ia testul, sau nu va prezentați, suspendarea se prelungește la 120 de zile. Suflatul nu e obligatoriu, doar testul de sânge.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La o alcoolemie de 0.07 in aerul expirat se retine permis de ... Ionuț798079 Ionuț798079 La o alcoolemie de 0.07 in aerul expirat se retine permis de conducere?mi l-au luat pentru 90 de zile fara drept de a conduce (vezi toată discuția)
Alcool la volan 0.40g/l dygital2006 dygital2006 Buna ziua. Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie, la care din surse multiple nu am gasit nici un rezultat exact. Am fost oprit la un control ... (vezi toată discuția)
Diabetul si alcoolul:care este explicatia unei alcoolemii de 0.09 mg/l aer expirat, ... UNGUREZECHIL UNGUREZECHIL Care este explicatia unei alcoolemii de 0.09 mg/l aer expirat, seara, la o persoana cu diabet, dependenta de insulina, desi nu consuma deloc alcool din cauza ... (vezi toată discuția)