avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... La o alcoolemie de 0.07 in aerul expirat se retine ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

La o alcoolemie de 0.07 in aerul expirat se retine permis de ...

La o alcoolemie de 0.07 in aerul expirat se retine permis de conducere?mi l-au luat pentru 90 de zile fara drept de a conduce
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 August 2021
Ionuț798079, utilizator
Si nu ati cerut recoltare de probe de singe, pentru a vedea cit e alcoolemia in singe ? Conform legii 0,07 mg/l in aerul expirat (< 0,4 limita dintre contraventie si infractiune) se suspenda permisul 90 de zile. Sunteti obligat sa sutineti examenul 13/15. Daca nu-l luati, mai aveti un supliment de 30 de zile. Daca-l luati, vi se reduce la 30 de zile.
Da. Se retine de la 0,01.
Au procedat legal, dacă asta este întrebarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan 0.40g/l dygital2006 dygital2006 Buna ziua. Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie, la care din surse multiple nu am gasit nici un rezultat exact. Am fost oprit la un control ... (vezi toată discuția)
Buna seara. va rog sa ma ajutați cu un sfat. o cunoștința ... Lessie Lessie Buna seara. Va rog sa ma ajutați cu un sfat. O cunoștința de a mea, șofer pe camion, astăzi la ora 14 in timp ce se afla in deplasare cu camionul a fost ... (vezi toată discuția)
Vă salut! am rămas fără permis 90 zile pentru alcoolemie ... AlinM11 AlinM11 Vă salut! Am rămas fără permis 90 zile pentru alcoolemie de 0.07 mg in aer expirat, politistul nu mi-a dat posibilitatea sa merg la sange . Pot ... (vezi toată discuția)