Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților.Participă →
Sa va explic cum sta situatia si va rog sa ma ajutati...
Dupa depunerea CV-ului si sustinerea interviului la o societate pentru ocuparea unui post am primit acasa raspunsul scris ca am fost admis pe postul respectiv. Am luat imediat legatura telefonic sa stiu ce am de facut. Mi s-a spus ca voi fi anuntat cu cel putin doua saptamani inainte de a incepe activitatea la noul serviciu, eu lucrand la o alta societate si trebuind sa depun preaviz acolo. Au trecut cam 2 luni de la aceasta comunicare ca am fost admis si, de curand, am aflat ca deja a fost angajata o alta perosoana pe acest post pe care am concurat. Am luat din nou legatura telefonic cu societatea si mi s-a comunicat verbal ca, de fapt, am fost respins ... mai sus ...
Mentionez ca eu nu am alta hartie de la aceasta societate decat cu comunicarea ca am fost admis pe acel post. Ce pot sa fac in aceasta situatie pentru a ocupa legal postul respectiv?
Dvs puteti sa faceti contestatie.
Dar , daca ar exista vreo posibilitate sa va angajeze, ganditi-va in ce conditii v-ati desfasura activitatea.
Considerati situatia ca o experienta si treceti mai departe.
Bine ca nu ati renuntat la locul de munca pe care il ocupati. Atunci trebuia sa-i dati in judecata pt prejudiul creat, dar pana la solutionarea cauzei nu ati fi avut venituri.
Ma surprinde faptul ca, fiind vorba de o societate cu raspandire pe intreg teritoriul tarii, de renume si care vine din istorie (o sa va dau numele mai tarziu), sa procedeze astfel si sa faca asemenea greseli.
Concurs antifrauda
explorer
Buna ziua. Am rugamintea de a-mi oferi un sfat, o parere, asupra urmatorului subiect: de curand am participat la un concurs pentru un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Promovare interna
Daliborka
Buna ziua,
In cazul in care un angajat din cadrul departamentului HR este promovat intern in alt departament ,de exemplu la departamentul calitate ,si pe o ... (vezi toată discuția)