avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sanctionare Consiliu de administratie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sanctionare Consiliu de administratie



As avea mare nevoie de un sfat: sotia mea lucreaza la o scoala pentru copii cu dizabilitati iar cei din conducere vor sa o cheme in consiliul de administratie pentru indisciplina. N-as apela la ajutor daca n-as sti ca e complet nevionovata si toate astea sunt facute din invidie : ea chiar se implica in activitate, este doctorand, intr-un cuvant este un bun profesionist de fapt printre putinii din acea scoala, in special directoarei ii e tema ca vrea sa ii "ia locul" desi nu se pune problema. Ce ar putea face pentru a nu primi pe nedrept o sanctiune ( stiu ca ar afecta-o personal foarte mutl asta ).

Multumesc

Liviu Dumitru

Alte discuții în legătură

Comisie de ancheta constituita ilegal mariacapraru mariacapraru In luna aprilie 2014 am fost anchetata pe nedrept (pentru ca foloseam cuvinte din limba engleza la ora si nu am voie sa fac asa ceva, spune profesoara de ... (vezi toată discuția)
este motiv de divort faptul ca ... Lorena 09 Lorena 09 Buna ziua am si eu o intrebare este motiv de divort faptul ca nu m am dus cu sotul in localitatea unde lucreaza .Noi avem casa in pitesti si un copil la scoala ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului be1982 be1982 Bună! Am o problemă mare. Vineri am aflat, că din iulie n-am avut dreptul pentru indemnizaţia de c. a c., pentru că tatăl trebuia să intre in concediu. ... (vezi toată discuția)