avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce se intampla daca nu avem studii superioare in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce se intampla daca nu avem studii superioare in cartea de munca?

Buna ziua,

in 2008 cand m-am angajat eram in ultimul an la Facultate (ASE) din anumite motive nu am terminat facultatea, va rog sa-mi spuneti daca acest lucru i-mi afecteaza sporul de vechime ?

Multumesc.
Roxana.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 11:42, 6 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Iar daca ati terminat facultatea se va considera vechime (stagiu asimilat) in stabilirea drepturilor de pensie. Nu se aplica pentru un eventual spor de vechime (vechime in munca in sesnsul desfasurarii activitatii in baza unui contract).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea se considera vechime? Nico-Lavi Nico-Lavi Buna ziua, sunt inca studenta la zi la UPB si as vrea sa stiu daca pe perioada facultatii am fost angajata dar doar sezonier iar unde m-am angajat mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Diploma de absolvire a facultatii, primita dupa 5 ani, poate modifica punctajul de calcul al pensiei? Eugen-Sterian Bercea Eugen-Sterian Bercea Buna ziua, Dupa terminarea facultatii, iulie 2009, sotia a fost incadrata la locul de munca (Ministerul Telecomunicatiilor - Directia economica) pe postul cu ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca maria59 maria59 un bugetar contractual care a absolvit o facultate inainte sa se angajeze si acum are 2 ani vechime are sau nu dreptu la spor vechime?Anii de facultate se iau ... (vezi toată discuția)