avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cate zile poate sta un dosar la presedintele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cate zile poate sta un dosar la presedintele completului de judecata?

Cat timp trebuie sa stea dosarul la presedintele de complet, daca procesul este in faza de incheiere de admitere in principiu. Am fost sa-l studiez dupa 11 zile de la termenul de judecata si nu l-am gasit in arhiva. Grefiera mi-a spus ca trebuie motivat fiind in faza aceasta. Mie mi se pare ca a stat prea mult timp la ei, este doar parerea mea subiectiva sau atat trebuie sa stea?
Cel mai recent răspuns: flori9 , utilizator 17:17, 6 Mai 2010
Faceti o cerere catre presedintele instantei si cereti urgentarea redactarii hotararii in maxim doua saptamani primiti hatararea.
~ Conținut șters la cerere ~
Pentru motivarea unei hotarari judecatoresti dosarul poate ramane la completul de judecata pana la 30 de zile!
Am inteles acum cum se procedeaza.
Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti ContSters247399 ContSters247399 am si eu o intrebare. de cate ori se pot face cereri de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti?? am facut o cerere deja si astept si nu a venit ... (vezi toată discuția)
Hotărâre partaj neredactata de 3 luni marianaandrei marianaandrei Bună ziua.Am și eu o întrebare m-am judecat cu soțul la partaj bunuri mobile și imobile pronunțarea a fost pe data de 16 05 2016 urmând sa aștept ... (vezi toată discuția)
Timp de redactare sentinta atacabila numai cu recurs viktorV viktorV Stimati Forumisti, Un sfat va rog : In urmatoarea speta: actiune in constatare - prima instanta - fara citarea tuturor paratilor, instanta ridica exceptia ... (vezi toată discuția)