Buna ziua. Ma numesc Doina, locuiesc in Bucuresti si am 35 de ani. Am fost chemata ca martora la un proces, insa imi este frica din cauza ca in sala ar putea fi persoane care sunt venite special de partea adversa ca sa ma vada . Pot solicita cumva protectie, sa vorbesc in alta sala unde nu se afla nimeni? Ma pot prezenta direct la proces, sau trebuie sa vorbesc inainte cu avocatul partii care o sustin?Si pot cere ca sa fiu pusa la detectorul de minciuni daca instanta nu imi acorda credibilitate? Iar daca data viitoare vin cu o alta marturie asemanatoare, se poate? Si o ultima intrebare, pot lipsi de la proces daca sunt bolnava si sunt sub tratament in care trebuie sa stau linistita la pat si fara sa intampin stari emotionale? Va multumesc mult si astept raspuns de la dumneavoastra!
Va multumesc pentru raspuns. Unde pot depune adeverinta medicala, la registratura, la grefier sau la arhiva? Si daca scriu o declaratie, acasa , in ce loc trebuie depusa? Si cu cate zile inainte? Va multumesc.
Martor
ContSters200105
Cat de mult conteaza un martor - unul singur, intr-un proces, ce conditii trebuie sa indeplineasca acesta pentru a fi credibil in fata instantei de judecata ... (vezi toată discuția)