avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ajutor de somaj?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ajutor de somaj?

buna ziua!va rog sa imi spuneti daca o firma se afla in insolventa angajatul va mai primi somaj si in conditiile in care mai figureaza la o alta firma cu 2 ore pe zi?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 12:16, 6 Mai 2010
nu.

ar putea primi somaj in urma disponibilizarii, doar daca inainte de datya incetarii acelui contract prin concediere, va inceta si contractul de 2 ore pe care il are la alta firma.

Primirea somajului este incompatibila cu existenta unui contract de munca , fie el si de 1 ora pe saptamana!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa cic si concediu medical annapop111 annapop111 Buna ziua, Sunt in concediu de ingrijire copil pe perioada de 2 ani, concediu care expira in 22 februarie 2014; firma la care sunt angajata este in ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare intr-o societate aflata in insolventa alinedelea alinedelea Va rog sa-mi spuneti care sunt legile care reglementeaza disponibilizarea in cazul unei societati aflate in insolventa si ce anume din codul muncii mai e ... (vezi toată discuția)
Incetare concediu crestere copil si daca exista posibilitatea de a intra in somaj xyz10092010 xyz10092010 tocmai ce am terminat concediul de crestere copil si as dori sa intru in somaj (firma fiind a mamei si nu o sa mai aiba activitate), va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)