avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract leasing

Am achizitionat un autoturism in leasing si am constatat ca furnizorul a fost radiat in Registrul BNR si nu mai are dreptul de a realiza operatiuni de leasing. Cui platesc in continuare sau mai platesc. Daca nu mai sunt obligtaa sa platesc cum imi inscriu autoturismul. Societarea care este radiata mai are dreptul de a-mi emite facturi.
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 12:41, 6 Mai 2010
Societarea care este radiata NU mai are dreptul de a emite facturi.
Dosarul de radiere se depune,dupa cum stiu eu, la Oficiul Registrului Comertului de pe langa tribunalul in a carui raza teritoriala se afla sediul societatii comerciale.
Luati legatura cu ONRC.
Ultima modificare: Joi, 6 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere / lichidare (= "închidere") automatĂ a unei firme? Princess12 Princess12 Radiere / lichidare (= \"închidere\") AUTOMATĂ a unei firme Cu scuze fiindcă tot nu reuşesc să înţeleg diferenţele dintre DIZOLVARE / LICHIDARE / ... (vezi toată discuția)
Succesiune pfa, mostenire contract de leasing pentru auto nbogdan6 nbogdan6 Sotia mea lucra ca si pfa (cabinet contabil) si a achizitionat in leasing (pe pfa) un autoturism. Dupa decesul sotiei, eu sotul, am continuat sa platesc ratele ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent ccoco ccoco buna ziua, am mare nevoie de un raspuns. am o firma din 2003. din 2006 nu am mai avut nici o activitate si nici nu s-a mai depus nici un bilanta la admin ... (vezi toată discuția)