avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfacere contract de munca anulata in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfacere contract de munca anulata in instanta

Am un caz in care am atacat in instanta desfacerea contractului de munca. Firma a facut recurs, iar recursul a fost respins. In momentul de fata ar trebui sa ma reangajeze si sa-mi achite retroactiv drepturile salariale pana la momentul reangajarii. Doar ca firma este deranjata de un aspect, si anume ca procesul a durat in jur de 15 luni, deoarece in prima faza Tribunalul a comunicat sentinta doar dupa 8 luni. Iar recursul s-a putut depune doar dupa comunicarea sentintei.
Acum ei sustin ca vor merge la Curtea Suprema pentru anularea sentintei pe motiv ca aceea comunicare trebuia sa se faca in termen de 30 de zile.
Dupa ce au pierdut recursul, mai au sanse? Mai poate fi anulata sentinta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 13:07, 6 Mai 2010
Pe motivul invocat de firma, nu.
Vedeti ca hotararea dvs. trebuia executata inca inainte de recurs, deci indiferent ce demersuri judiciare va face firma, hotararea trebuie executata!
Puteti, in acest sens, fie sa faceti o plangere penala firmei pentru refuzul de a executa hotararea, fie sa va adresati unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare executare silita conelia anghel conelia anghel Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatorul aspect. Pe scurt am obtinut reintegrarea pe post in doua instante (fond si recurs) dar, intre pronuntarea ... (vezi toată discuția)
Drept de recurs la desfacerea casatoriei prin hotarare judecatoreasca cristeaanna cristeaanna Buna ziua , As dori sa stiu daca se poate face recurs la sentinta de divort (in vederea anularii sentintei ) comunicata la data de 02.02.2011 , iar data ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila definitiva si irevocabila la 19.01.20010,text recurs inregistrat la 29.01.2010 cu termen la 10 martie 2010 cristina/BZ cristina/BZ Este un paradox.La 19.01.2010 am cerut si am primit de la tribunal legalizarea sentintei cu parafa pe care scrie definitiva si irevocabila pronuntata la 16 ... (vezi toată discuția)