avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestare executare silita

Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatorul aspect.

Pe scurt am obtinut reintegrarea pe post in doua instante (fond si recurs) dar, intre pronuntarea Tribunalului si cea a Curtii de Apel , angajatorul a emis decizie de concediere necontestata de mine, convinsa fiind de faptul ca avand o hotarare definitiva si executiva de drept, trebuia pusa in aplicare inainte de concediere.

Daca prin admiterea unei contestatii la executare silita se anuleaza Somatia de plata investita cu titlu executoriu, ce se intampla cu sentinta care nu a fost executata ? O execut in continuare ? Daca doresc sa o execut si iarasi debitorul invoca acelasi motiv (decizia de concediere ) care exista si produce efecte (sunt somer).
Nu-mi mai permit o noua executare in conditiile in care se invoca acelasi motiv.
Eu totusi persist in dreptatea mea conform careia debitorul NU A FACUT DOVADA EXECUTARII SENTINTEI , chiar daca el invoca faptul ca nu mai sunt angajat, si nu ma poate reintegra in sensul reangajarii . Eu sunt de pare ca asa cum a emis decizia de concediere, asa poate sa ma reangajeze, deoarece m-a concediat DUPA PRONUNTAREA SENTINTEI CIVILE FARA A O EXECUTA.

Va rog sa ma lamuriti ca vorbesc singura !


Alte discuții în legătură

Contestatie la executare conelia anghel conelia anghel Am o sentinta civila definitiva si irevocabila printr-o decizie a Curtii de Apel, intr-un litigiu de munca. Una din dispozitii este [b]reintegrarea in functia ... (vezi toată discuția)
Cale extraordinare de atac pentru admitere recurs contestaie executare silita conelia anghel conelia anghel [b]Va cer ajutorul[/b] in a gasi o cale extraordinara prin care sa atac [b]hotararea de admitere a [u]recursului contestatiei la executare silita[/u][/b]. ... (vezi toată discuția)
Suspendare a executarii peste suspendare ? conelia anghel conelia anghel se poate suspenda de doua ori aceeasi executare silita ? Executarea a fost contestata in prima instanta (judecatorie) s-a respins au facut recurs .Totodata, ... (vezi toată discuția)