avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cale extraordinare de atac pentru admitere recurs ...
Discuție deschisă în Executare silită

cale extraordinare de atac pentru admitere recurs contestaie executare silita

Va cer ajutorul in a gasi o cale extraordinara prin care sa atac hotararea de admitere a recursului contestatiei la executare silita.
Pentru lamurire :Contestatia a atacat somatia privind obligatia de a face (reintegrare neexecutat prin concediere) si nu titlul executoriu - sentinta definitiva si executiva de drept devenita irevocabila prin Decizia CAB - ; ea a fost respinsa la fond si admisa la recurs.
Nu am inca hotararea (a fost pronuntata la 16 aprilie a.c.), dar termenul decurge de la data pronuntarii (o luna)si trebuie sa-mi analizez , din timp posibiltatile, deoarece sunt convinsa ca este gresita.

Astept cu nerabdare ajutorul oricui pentru a-mi fixa o tinta (daca exista !)

Cu respect,C.A.

PS Am deschis mai multe discutii care vizeaza acelasi lucru, sunt exagerata , stiu dar datorita faptului ca nu am mai primit raspunsuri si am bevoie neaparat de ele.
Cel mai recent răspuns: stradivarius , utilizator 08:47, 20 Aprilie 2013
Daca nu a fost anulat titlul executoriu(sentinta care dispunea reintegrarea), executorul poate reface procedura de executare silita, respectiv somatia...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare forme de executare conelia anghel conelia anghel Anularea formelor de executare silita presupune si desfiintarea titlului executoriu - hotarare def. si irevoc. - (s-a solicitat prin contestarea executarii ... (vezi toată discuția)
Anulare somatie conelia anghel conelia anghel Lamuriti-ma si pe mine ! Am executat silit o sentinta definitiva si irevocabila de reintegrare pe post , a fost contestata, [i]am castigat la fond dar am ... (vezi toată discuția)
Admis contestatie la executare , la recurs conelia anghel conelia anghel Am o sentinta definitiva si irevocabila a tribunalului (recuratat de CAB) pronuntata in 06.03.2012 si nepusa in aplicare de buna voie ( reintegrare pe post). ... (vezi toată discuția)