avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită anulare Somatie
Discuție deschisă în Executare silită

anulare Somatie

Lamuriti-ma si pe mine !

Am executat silit o sentinta definitiva si irevocabila de reintegrare pe post , a fost contestata, am castigat la fond dar am pierdut la recurs , decizandu-se anularea formelor de executare desi contestatoarea a cerut numai anularea somatiei .
In aceste conditii, executorul judecatoresc mi-a spus ca inchide dosarul pentru ca i-au fost anulate formele de executare silita, imi da sentinta (titlul executoriu) si nu mai doreste sa faca un dosar de executare pe motivul ca la o noua contestare se va invoca autoritatea lucrului deja judecat si voi pierde. Are dreptate pentru ca avocata imi spune altceva, si anume ca daca nu a fost anulata executarea insasi se mai poate relua executarea silita?
In concluzie, dansul spune ca prin anularea Somatiei a fost anulata executarea silita dar ceea ce stiu eu este ca ea este forma finala a executarii !
Nu mai stiu ce sa inteleg, practic am ramas cu sentinta neeexecutabila, prin invocarea faptului ca la data cand am solicitat executarea silita nu mai aveam calitatea de angajat (am fost concediata ulterior pronuntarii fara ca sentinta sa fie executata de buna voie).

Daca ma poate ajuta cineva cu lamuriri, astept cu nerabdare !

Alte discuții în legătură

Cale extraordinare de atac pentru admitere recurs contestaie executare silita conelia anghel conelia anghel [b]Va cer ajutorul[/b] in a gasi o cale extraordinara prin care sa atac [b]hotararea de admitere a [u]recursului contestatiei la executare silita[/u][/b]. ... (vezi toată discuția)
Anulare forme de executare conelia anghel conelia anghel Anularea formelor de executare silita presupune si desfiintarea titlului executoriu - hotarare def. si irevoc. - (s-a solicitat prin contestarea executarii ... (vezi toată discuția)
Hotarire definitiva si irevocabila baltag baltag buna seara am o hotarire definitiva si irevocabila intrun proces cu recuperarea drepturi banesti am pus executor judecatoresc si firma respectiva vazind ca are ... (vezi toată discuția)