As dori sa stiu daca se poate face recurs la sentinta de divort (in vederea anularii sentintei ) comunicata la data de 02.02.2011 , iar data sosirii a comunicarii este de 05.05.2011? In sentinta exista o mentiune prin care se poate face recurs in termen de 30 de zile de la comunicare .!!!
Mentionez ca , desfacerea casatoriei a fost de comun acord ,fara culpa vreunueia dintre parti. Nu exista minori in intretinere .In momentul de fata ne am impacat si am dori anularea sentintei ,daca acest lucur e posibil .
In concluzie, as dori sa stiu daca se poate anula sentinta , iar daca este posibil care sunt procedurile si actele care trebuiesc facute ptr acest lucru!!
ce motiv vreti sa invocati in recurs din moment ce la fond ati fost cu desfacerea casatoriei? nu v-a fortat nimeni sa spuneti in fata instantei ca sunteti de acord cu divortul.
In conformitate cu art 618, alin. (2) Cod pr. civ. : 'Actiunea de divort se va stinge prin impacarea sotilor, in orice faza a procesului, chiar daca intervine in instanta de apel sau de recurs iar apelul ori recursul nu sunt timbrate conform legii."
Anularea divortului
posto
Sotul meu a intentat divortul,s-a pronuntat divortul,inca nu am primit hotararea de divort...si am dori anularea lui.Ce putem si cum putem face aceasta? (vezi toată discuția)