avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozitul anual pt autoturism la handicap accentuat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozitul anual pt autoturism la handicap accentuat

impozitul anual pt autoturism la handicap accentuat, se plateste daca autoturismul nu este modificat???
dupa mine nu trebuie neaparat sa fie modificat , ptca eu fara masina a-r trebui sa stau doar in casa , caci altfel obosesc si nu pot purta nici o greutate.
sunt operata de inima iar recent o histerectomie totala cu hiperplazie complexa cu atipii hsil,iar la primarie ma scuteste de impozitul pe cladire dar pe autoturism NU!, pt ca nu este modificat.... dupa mine trebuia sa se specifice ca aceasta facilitate de impozit auto este doar pt cei cu handicap locomotor
aceasta treaba trebuie clarificata si revizuita ptca sunt multe cazuri in cazul meu
Cel mai recent răspuns: MarcV , utilizator 20:19, 8 Mai 2010
Din pacate pt Dvs.daca nu aveti un handicap locomotor iar autoturismul de este adpatat handicapului, nu puteti beneficia de scutirea de la plata impozitului auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi persoane cu handicap costy_generalu costy_generalu Am i intretinere fata mea care a implinit 18 ani si este persoana cu handicap accentuat.dupa 12 ani de gr 1 la majorat au constatat domnii de la comisie ca sa ... (vezi toată discuția)
Impozitare si taxa auto - persoana cu handicap vitan_diana vitan_diana Sunt persoana cu handicap de vedere accentuat, nedetinatoare de permis auto. Dorim sa ne achizitionam un autoturism, autoturism ce dorim sa il inmatriculam pe ... (vezi toată discuția)
Scutire taxe pt. persoana cu handicap Cocainaa Cocainaa Sunt pesoana cu handicap gradul II ( grav si accentuat ),avand decizie de incadrare in handicap definitiva ,mentionaz ca sunt operat de 2 ori pe cord ( ... (vezi toată discuția)