avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj-locuri de muna subventionate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj-locuri de muna subventionate

In cazul subventionarii unor locuri de munca un somer angajat daca nu-i place pur si simplu locul de munca nu-i convin nici conditiile ce poate face sa plece ? este obligatoriu sa respecte cei 3 ani?am inteles ca nu poate sa-si dea demisia, dar nu poate fi totusi o portita?ms
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:32, 6 Mai 2010
se pare ca am facut o greseala este vorba de locuri de munca subventionate#-o#-o
1. Daca va referiti la subventia incasata de angajator salariatul poate inceta raporturile de munca prin demisie si astfel angajatorul nu restituie banii primiti.
2. Daca va referiti la ceva subventii primite de salariat atunci acestea se vor restitui la orice incetare a raporturilor de munca din initiativa acestuia, inlauntrul termenului din conventia cu AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare somer absolvent lelena_b lelena_b am angajat in 2010 o asistenta aflata la momentul respectiv in somaj, dupa terminarea postlicealei, pe perioada nedeterminata. am primit un an de zile lunar o ... (vezi toată discuția)
Angajare somer cu varsta peste 45 ani iselin iselin buna ziua, as dori sa stiu ce facilitati au angajatorii care angajeaza someri peste 45 ani pe un post vacant si ce beneficii au angajatii care au fost ... (vezi toată discuția)
Facilitati la angajare ana_abo ana_abo Care sunt facilitatile din punctul de vedere al angajatorului, in cazul in care angajeaza un somer? (vezi toată discuția)