avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intreprindere individuala

doresc sa infintez o intreprindere individuala,avand ca activitatea comertul ,pt inceput am ales ca loc de desfacere piete,targuri,balciuri......ma rog e un job pt timpul liber.Nu m-am hotarat inca ce voi vinde,ma gandesc la confectii copii,detergenti,asta pt moment. Cate coduri CAEN am dreptul sa trec? ce nu stiu eu,si nu prea gasesc informatii,dupa ce voi face inregistrarea la camera de comert,trebuie sa merg la finante.....ok. trebuie sa declar eu un profit? in baza caruia sa fiu impozitata? scuze daca vb prostii.......... ce trebuie sa fac,eu nu vreau sa investesc in aceasta activitate decat 2000lei!!! Alta intrebare,imi trebuie casa de marcat? daca nu am personalitate juridica? trebuie sa angajez un contabil? in principiu stiu si eu sa-mi inregistrez intrarile,iesirile si stocul.......multumesc frumos pt orice informatie......si ma scuzati daca am batut campii...:(
Cel mai recent răspuns: mihaela71 , utilizator 09:17, 10 Mai 2010
Va rog frumos studiati acest link.. va da toate relatiile ..si daca mai aveti nelamuriri va ajuta..
pfacontabilitate.ro
multumesc frumos.
In cazul in care intreprinderea individuala are salariati,declaratiile legate de salarii,declaratiile la pensie,somaj,itm,sanatate se depun lunar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare in targuri si piete utilizator5555 utilizator5555 Pentru a putea comercializa detergenti si alte produse pentru curatenie in targuri si/sau piete care ar fi procedura? -am inteles ca ar putea corespunde codul ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala gargamella gargamella As vrea sa fac o intreprindere individuala dar am cateva nelamuriri: Cate coduri caen pot pune? Eu as vrea sa deschid o crama, un magazin mixt (in caz ca nu ... (vezi toată discuția)
Autorizare comert ambulant Raluca 120 Raluca 120 Buna ziua! Pentru vanzarea de produse alimentare (orez, zahar, ulei etc) si nealimentare (servetele, hartie, detergenti etc) in targurile de la sate, ce acte ... (vezi toată discuția)