avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... adeverinta pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

adeverinta pentru somaj

Buna ziua,

Am si nevoie de un model de adeverinta pentru la somaj, am dus un concediu medical si mi-a cerut o adeverinta de la unitatea unde am lucrat inainte, iar cei de la unitate nu stiu ce fel de adeverinta imi trebuie .Va rog un model de adeverinta daca aveti?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:01, 6 Mai 2010
In partea dreapta a ecranului aveti sectiunea DOCUMENTE UTILE gasiti acolo adeverinta de stagiu
1. Cand ati depus dosarul la Agentia de Somaj ati depus si o adeverinta cu salariile brute pe ultimele 12 luni, salarii care pot fi folosite la calcularea indemnizatiei de concediu medical.
2. Daca totusi insista sa duceti adeverinta este vorba de salariile pe ultimele 6 luni asa cum le trebuie si la unitate pentru calcularea concediilor medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul ajutor somaj si concediu medical in timpul somajului rusu radu rusu radu am 25 ani vechime si in ultimele 6 luni am avut un total de 130 zile de concediu medical. Pentru calcularea ajutorului de somaj cei 10%se refera strict la ... (vezi toată discuția)
Somaj, concediu maternal, concediu crestere copil alina_3 alina_3 Buna dimineata ! Deoarece m-ati ajutat in mai multe situatii cu sfaturile dvs. si pe aceasta cale va multumesc, as dori sa ma indrumati si de aceasta data ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in somaj rotaru georgeta rotaru georgeta buna seara! mama a intrat in somaj din luna decembrie. acum are concediu medical de 10 zile. stim ca trebuie sa facem un dosar la somaj ptr a putea primi ... (vezi toată discuția)