avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale impozit si tva
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

impozit si tva

daca vom plati impozit de 20% si un tva de 25 % oare mai platim si impozitul minim sau guvernantii o sa majoreza si asta ca impozit maxim,cine stie sa raspunde=D>=D>=D>=D>=D>
Cel mai recent răspuns: kajan.barna , utilizator 10:33, 10 Mai 2010
nu cred ca stie cineva cum va fi..:sorry:=D>=D>
:stunned:mai rau de- atat se poate oare?n-as vrea sa stiu...
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Mai 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil
.....momentan am scapat=D>=D>=D>=D>=D>=D>
asta crezi tu !

mai vedem in scurt timp!
in timp ce noi platim impozit minim de un ani ceilalti iau salarii de 20000 rom si pensii pana la 30000 ron asta e corect nu ne ajuta nimeni din banii nostrii nu putem sa tinem unmiliomdouasute de mii de bugetari.=D>=D>=D>=D>=D>=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanse de recuperare debit cu noul cod fiscal din 05.2010 asbinvest asbinvest Buna ziua ! A. Am cumparat ca persoana juridica ( X - actionar 100% , administrator 100% , autorizat 100% pentru specimen semnatura bancara ) marfa cu ... (vezi toată discuția)
Impozit profit an 2010 anika anika :Buna ziua, sau cum sa mai spun, dar totusi in functie de care venituri se va calcula impozitul minim in anul 2010, tot veniturile din 2008? Si cand se va sti ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru 3% CI Ioana Butan CI Ioana Butan Buna ziua! Este inacceptabil cum guvernantii nostrii adopta legi fara ca acestia sa se gandeasca la cetateni. Aceste noi taxe, in special cei 3% in cazul ... (vezi toată discuția)