avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit IMPOZIT PROFIT AN 2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

IMPOZIT PROFIT AN 2010

:Buna ziua, sau cum sa mai spun, dar totusi in functie de care venituri se va calcula impozitul minim in anul 2010, tot veniturile din 2008? Si cand se va sti oare sigur, in 25 aprilie cand trebuie sa si viram impozitul? Este jenant, cum sa-si faca bietii contribuabili niste socoteli cand momentan nu se stie nimic sigur.................:(
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 13:57, 31 Martie 2010
Este jenant, intradevar. Dar la intrebarea aceasta trebuia dv. sa stiti raspunsul.
Se gaseste in legea care a introdus impozitul minim.
(Va "suflu" eu : la veniturile anului 2009) Dar nu mai spuneti nimanui. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit minim camelia.zamfir camelia.zamfir Buna ziua! Am si eu o intrebare. Am deschis o firma in 2009. In 2009, firma a inregistrat pierdere, motiv pentru care nu s-a platit impozit pe profit, dar nici ... (vezi toată discuția)
Cum declar aprilie la impozit forfetar? monica_gmg monica_gmg Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea privinta - am o societate la care declar trimestrial impozitul pe profit. tinand cont de noile modificari fiscale, ... (vezi toată discuția)
Plata anticipata impozit profit claudiusfarc claudiusfarc De anul acesta s-a introdus sistemul platilor anticipate si pt.PJ altele decat cele bancare,etc. In CF la art.34 specifica acest aspect. Intrebari: Ce plata ... (vezi toată discuția)