avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT DE INCHIRIERE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT DE INCHIRIERE

DACA FAC UN CONTRACT DE INCHIRIERE IN PREZENTA UNUI AVOCAT ESTE SUFICIENT CA ACESTA SA PUNA STAMPILA SI SEMNATURA SAU MAI TREBUIE SA SCRIE CEVA ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:02, 6 Mai 2010
daca faceti contract de inchiriere nu e nevoie de atestarea avocatului.. e necesar sa inregistrati respectivul contract la financiar si va fi OK.. daca nu intrati la evaziune fiscala prin nedeclararea veniturilor
Avocatul poate da dare de data certa oricarui contract. Pentru aceasta insa nu este suficienta semnatura si stampila sa ci trebuie sa insereze un text tip in care sa mentioneze darea de data certa acelui inscris si numarul de exemplare.
Aveti la indemana urmatoarele variante:
- redactare contract de avocat;
- dare de data certa de catre avocat, fie la data incheierii sale, fie ulterior;
- inregistrarea contractului la Administratia financiara si va primi data certa la data inregistrarii. ;)
Contractul de inchiriere,in raport de necesitati,nu obliga la incheierea numai prin avocat
Conform prevederi Cod fiscal,obligatoriu este inregistrarea contractului de inchiriere la autoritatea fiscala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere magu magu Buna ziua, Am citit undeva ca exista o lege (sau va exista) care sa permita inregistrarea unui contract de inchiriere direct la Agentia Financiara fara sa ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat incheiat de avocat pentru...sediul profesional Irina S. Irina S. Ca sa obtina CIF de la finante, avocatul trebuie sa depuna la dosar pe langa declaratia 070..etc. si un contract de inchiriere/comodat/proprietate. In ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuiesc intocmite pentru a locui in chirie in legalitate ? mihai_tomaro mihai_tomaro Va salut, Poate subiectul nu e chiar concludent. intrebarea ar fi: cum ma pot pune la adapost ca si chiriasi atunci cand inchiriez o locuinta? ... (vezi toată discuția)