avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am contract de munca pe perioada determinata, primesc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am contract de munca pe perioada determinata, primesc indemnizatia de crestere a copilului?

Buna seara,
Sunt incadrata in munca pe perioada determinata (01.09.2009-31.08.2010), iar in 15.08 voi intra in concediul prenatal. Voi primi indemnizatia pentru crestere a copilului?
Va rog mult de tot sa-mi dati un raspuns!
Multumesc.
Numai bine!
Cel mai recent răspuns: danielanicol , utilizator 20:34, 6 Mai 2010
1. CIM pe perioada determinata inceteaza de drept la data expirarii sale (conform art.56j din Codul muncii).
2. Dupa incetarea CIM intrati in somaj si de aici puteti beneficia si de concediu de maternitate si de CCC pana la 2 ani.
Va multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil virginia g virginia g Sunt insarcinata si lucrez cu cm pe perioada determinata,adica pe 31 sept imi expira contractul,iar eu ar tb sa intru in prenatal pe 10 sept.Aangajatorul a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj dupa concediu pentru cresterea copilului snegrisoiu snegrisoiu Intre 01.09.2009-31.08.2010 am fost angajat pe o perioada determinata in invatamant. In data de 15.02.2010 am intrat in concediu crestere copil si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt cresterea copilului mezofi mezofi Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: profesor suplinitor, contract de munca pe perioada determinata pana la data de 31 august 2011. Sunt insarcinata iar ... (vezi toată discuția)