Buna seara !
Am vorbit cu un baiat sa facem schimb de telefoane pe okazii.ro. Schimbul consta in 2 telefoane ale mele pe un iPhone ORIGINAL !! Am vorbit cu el pe internet, m-a asigurat ca este original, ca el nu umbla cu replici. I-am trimis telefoanele mele prin curier, cei de la firma respectiva m-au asigurat ca acel colet va fi verificat inainte de a fi trimis. Am primit in schimbul telefoanelor mele o replica de mini iPhone in valoare de 200 de lei, spre deosebire de telefoanele mele care valorau in jurul a 900 de lei. Pot sa imi recuperez macar telefoanele mele daca merg la politie si fac plangere ? Mentionez ca la telefon nu a vrut sa mai raspunda, iar cand a raspuns mi-a zis ca am gresit numarul.
Astept un raspuns urgent.
Ai avut noroc sa ajungi in patria hackerilor.
Numai ca astia din Valcea se ocupa de cei
din SUA si Europa!
Faceti plangere la politie, indicati numele si solicitati
sa faca cercetari in vederea identificarii faptuitorului.
Dca se fac cercetari serioase se paote identifica
dupa IP calculatorului.
Stiu toata adresa unde sta pentru ca i-am trimis coletul. Si m-am dus de curiozitate pana la politie sa verific daca mi-a zis macar adevarul si m-au ajutat cei de acolo, confirmand adresa. Ma gandesc in cazul in care fac plangere sa nu vina sa isi faca singur dreptate...
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati nume de persoane fizice
Beneficiati de facilitatea Editeaza care va permite redeschiderea mesajului intial si corectarea acestuia
2-Daca cunoasteti identitatea si domiciliul faptuitorului,formulati plangere la parchetul responsabil domiciliului dvs
Eu o singura nelamurire am - cum va dovedi cel pagubit ca in pachetul primit de la curier era o replica de la ceea ce fusese promis? Asta in cazul in care nu exista martori sau nu s-a filmat deschiderea coletului.