avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

as dori sa stiu ce inseamna SUSPENDAREA CONTRCTULUI DE MUNCA pe durata cercetarii disciplinare prealabile in conditiile legii.
ma poate ajuta cineva va rog.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 7 Mai 2010
In aceasta perioada veti sta acasa, nu veti fi platit si veti astepta decizia angajatorului de sanctionare sau nu, in urma efectuarii cercetarii disciplinare prealabile.
Reprezinta consecinta deciziei de suspendare a CIM ,conform art 49 Codul muncii care are ca efect suspendarea prestarii muncii de catre dvs si a platii drepturilor de catre angajator.
Conditionat de concluziile analizei asupra activitatii dvs urmeaza sa va fie comunicata decizia angajatorului
Ultima modificare: Joi, 6 Mai 2010
ynocentta, utilizator
Sancţiunea suspendării contractului individual de muncă pe o durată de maxim zece zile presupune scoaterea din muncă a salariatului, care evident nu va fi nici remunerat în perioada respectivă (salariatul nu prestează munca şi nu primeşte salariul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz-propuneri de rezolvare? deea_nov deea_nov Avem urmatorul caz: Angajatul e surprins de director dormind la locul de munca. Directorul il trimite acasa si intocmeste un referat caruia i se da un numar ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara - urgent sandr_ela sandr_ela am un ssalariat care a savarsit o abatere disciplinara si i-am trimis convocare ptr data de 29.07.2009. Problema e ca seful meu nu mai vrea sa il primeasca la ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract munca baiatu1976 baiatu1976 Acum aproximativ am avut o altercatie ( el m-a injurat si eu am ripostat impingandul )cu unul din angajati si el s-a dus la politie si a depus plangere . De ... (vezi toată discuția)