avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scos masina de la impozit fara Remat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scos masina de la impozit fara Remat

O vecina de-a mea (singura) de 85 de ani are o masina din prin 1966 care zace in curte. Ar vrea s-o scoata de la impozit fara sa o duca la Remat. Cum poate sa faca asta? Precizez ca masina a fost radiata din oficiu.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 08:52, 11 Mai 2010
Daca masina nu mai este inmatriculata, nu mai achita impozit. ;)
Daca auto a fost radiata din oficiu,in baza documentului justificativ ,de la data radierii din oficiu, auto este scos din evidenta fiscala,respectiv nu se mai achita impozit
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2010
ynocentta, utilizator
Cand auto este radiata din oficiu, in baza unui document emis de Serviciul Inmatriculari. De la data radierii din oficiu, auto va fi scos din evidenta fiscala, respectiv si nu se mai achita impozit pentru auto.
Succes!
Masina nu a fost scoasa automat si de la impozit, iar cind am fost la primarie, nu a fost suficienta adeverinta de radiere, ni s-a cerut si cea de la Remat. Nu ne-au primit cererea. Ce pot sa fac?
Dacă persoana respectivă deține un spațiu unde poate parca mașina fără a o lăsa pe un spațiu public, poate solicita o adeverință de la primăria respectivă și împreună cu documentul de radiere trebuie să o scoată de la impozitare, în baza unei cereri adresate primăriei .

Alte discuții în legătură

Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sotul meu are 3 masini vechi ce nu au fost scoase ... Merishor_16 Merishor_16 Buna ziua! Sotul meu are 3 masini vechi ce nu au fost scoase de la Directia Taxe si Impozite. Are impozite neplatite de ani de zile in valoare de aproximativ ... (vezi toată discuția)