avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scos masina de la impozit fara Remat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scos masina de la impozit fara Remat

O vecina de-a mea (singura) de 85 de ani are o masina din prin 1966 care zace in curte. Ar vrea s-o scoata de la impozit fara sa o duca la Remat. Cum poate sa faca asta? Precizez ca masina a fost radiata din oficiu.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 08:52, 11 Mai 2010
Buna ziua!
Masina nu va fi scoasa de la impozit automat pt ca nu se mai trimit radierile la primarii si , chiar daca se trimit , de multe ori se intampla ca documentul de radiere sa fie uitat undeva prin vreun raft . De aceea , cu actul de radiere emis de Serviciul inmatriculari , cu adeverinta de spatiu de la primarie (din care sa reiasa ca detineti spatiu pt. parcare masina pe proprietatea dvs.) faceti cererere scrisa pt. scoatere de la impozit a autoturismului (eventual faceti o adresa cu confirmare de primire la care anexati documentele precizate anterior in xerocopie) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sotul meu are 3 masini vechi ce nu au fost scoase ... Merishor_16 Merishor_16 Buna ziua! Sotul meu are 3 masini vechi ce nu au fost scoase de la Directia Taxe si Impozite. Are impozite neplatite de ani de zile in valoare de aproximativ ... (vezi toată discuția)