avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... model recurs
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

model recurs

am depus o plangere impotriva unui pv. care a fost respinsa, ma poate ajuta cineva cu un model de recurs, sau eventual un site unde pot gasi asa ceva?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: bogdan.bogdan , utilizator 01:59, 10 Mai 2010
amenda.ro
CÃTRE JUDECÃTORIA ..........
Subsemnatul ………, în calitate de petent-recurent, cu domiciliul ………, în temeiul al art. 34, 36 si 47 din O.G. nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, rog înregistrarea prezentei cereri de recurs depusă de mine în termen împotriva sentinţei cu nr. ….. din ……. pronunţată de Judecătoria ……. în dosarul nr. …….. şi comunicată la domiciliu în ……...
Motivarea recursului …………
Solicit admiterea cererii, anularea procesului verbal nelegal si/sau netemeinic întocmit cu aplicarea defectuoasă a legilor, exonerarea de la plata sancţiunii aplicate disproporţionat şi inlaturarea sancţiunii complementare, iar în subsidiar cer înlocuirea amenzii cu avertismentul cu aplicarea art. 5(5), 7(2 şi 3) şi 21(3) din O.G. nr. 2/2001.
Recurent…………………
DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI ……………..
Multumesc!
Daca vrei sa si castigi este obligatoriu sa ai avocat pentru recurs.
am avut avocat la procesul initial si nu am castigat...

as vrea sa stiu daca pot trimite cererea de recurs prin posta si daca da care este procedura si in cate zile de la primirea instiintari trebuie facut.

Alte discuții în legătură

Intampinare proces verbal inpotriva parcari neregulamentare DjAlexz DjAlexz Buna ziua Cine ar putea sa ma ajute si pe mine cu o intampinare impotriva unei parcari neregulamentare care nu sa dat de agentul constatator si nu a fost nici ... (vezi toată discuția)
Formulare cerere plangere contraventionala claudia_vasilica claudia_vasilica Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu: - Formularea unei cereri de chemare in judecata in vederea anularii unui proces-verbal si al redobandirii permisului de ... (vezi toată discuția)
Rugaminte ajutor contestatie pv politie legea 61/1991 only4cata@yahoo.com only4cata@yahoo.com dupa ce am fost divortat cu o adresa data in fals m-am trezit si cu doua procese verbale de amendare de la politie pt. tulburarea linistii publice. daca sunt ... (vezi toată discuția)