avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... model recurs
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

model recurs

am depus o plangere impotriva unui pv. care a fost respinsa, ma poate ajuta cineva cu un model de recurs, sau eventual un site unde pot gasi asa ceva?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: bogdan.bogdan , utilizator 01:59, 10 Mai 2010
Puteti trimite recursul si prin posta. Recursul trebuie declarat si comunicat instantei in termen de 15 zile libere de la data primirii hotararii judecatoresti pronuntate de instanta de fond (nu intra in calcul prima zi a termenului si nici ziua in care se sfarseste acesta).

Ultima modificare: Duminică, 9 Mai 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic
bogdan.bogdan a scris:

am depus o plangere impotriva unui pv. care a fost respinsa, ma poate ajuta cineva cu un model de recurs, sau eventual un site unde pot gasi asa ceva?

Va multumesc anticipat.



Ajuta-te singur!
Nimeni nu cunoaste situatia de fapt în care s-a savarsit contraventia si, prin urmare, stii cel mai bine motivele pentru care ataci hotararea primei instante.


Cam taios domnule expert judiciar, eu am cerut doar un model informativ si am primt exact ceea ce cautam de la dl Florin Raican urmand ca situatia de fapt si motivele sa le expun singur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare proces verbal inpotriva parcari neregulamentare DjAlexz DjAlexz Buna ziua Cine ar putea sa ma ajute si pe mine cu o intampinare impotriva unei parcari neregulamentare care nu sa dat de agentul constatator si nu a fost nici ... (vezi toată discuția)
Formulare cerere plangere contraventionala claudia_vasilica claudia_vasilica Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu: - Formularea unei cereri de chemare in judecata in vederea anularii unui proces-verbal si al redobandirii permisului de ... (vezi toată discuția)
Rugaminte ajutor contestatie pv politie legea 61/1991 only4cata@yahoo.com only4cata@yahoo.com dupa ce am fost divortat cu o adresa data in fals m-am trezit si cu doua procese verbale de amendare de la politie pt. tulburarea linistii publice. daca sunt ... (vezi toată discuția)