avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Care sunt pasii pentu a deshide o companie care sa ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Care sunt pasii pentu a deshide o companie care sa intermedieze servicii de curatenie?

Buna ziua,

As dori sa imi deschid o firma care sa intermedieze servicii de curatenie la domiciliu (persoane care au nevoie ca cineva sa le faca curatenie si persoane pe care eu sa le recrutez, persoane fara o calificare in acest domeniu). Aceste persoane vor oferii o curatenie generala, in genul femeilor in casa.

Se poate face o astfel de firma deschizand un PFA, avand in vedere ca intre mine si persoanele pe care le recrutez ar fii un contract de colaborare, nu un contract de angajare, urmand ca eu sa incasez tarifele pe baza serviciilor oferite de dansii, din care eu imi opresc doar comisionul, restul fiind transferat in contul persoanei cu care am contractual de colaborare?

Cum as putea sa realizez contractele, pe de o parte, intre mine si persoana care isi ofera serviciile si pe de alta parte intre mine si clientul care are nevoie aceste servicii ?

Ce fel de contracte ar trebui sa realizez, si ce aprobari si certificate as avea nevoie? Problema cea mai mare se pune la acea clauza in care persoanele nu au voie sa ofere/ accepte serviciile fara sa imi plateasca mie comisionul sau o clauza prin care o persoana cu care am contractual de colaborare, in cazul renuntarii la contractul semnat cu mine, sa nu mai aiba voie sa lucreze cu persoana la care a lucrat pentru o perioada de 3-5 ani.

Mentionez ca nu doresc sa intermediez serviciile acestea de curatenie intre firme specializate si clientii gasiti de mine.

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 07:23, 8 Mai 2010
infiintativa mai bine o II

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tip de contract pentru servicii online mwkoko mwkoko Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de contract deoarece nu stiu de la ce model de baza sa plec. Doresc sa intermediez vanzarea unor ... (vezi toată discuția)
In ce conditii poate o firma germana de intermediere sa recruteze asistenti medicali din romania? adelis adelis Buna ziua, sunt romanca, stabilita de 11 ani in Germania. Impreuna cu un partener neamt am inregistrat in Stuttgart o firma de intermediere ... (vezi toată discuția)
Servicii de intermediere pentru servicii de consultanta jianu72 jianu72 Buna ziua, Am o societate ce furnizeaza servicii de consultanta financiara si operationala. Doresc sa angajez un colaborator care sa intermedieze contracte cu ... (vezi toată discuția)