avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Tip de contract pentru servicii online
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Tip de contract pentru servicii online

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de contract deoarece nu stiu de la ce model de baza sa plec.
Doresc sa intermediez vanzarea unor servicii prin intermediul unui site web. Practic clientul efectueaza plata online si primeste un cupon cu care poate beneficia de serviciu direct de la partenerii mei. Eu imi opresc comision la fiecare tranzactie si apoi livrez banii catre firma partenera. Intre mine si firmele respective ce fel de contract trebuie sa existe? De comision, de intermediere, de colaborare, de prestari servicii?
Ma puteti ajuta va rog cu un model de la care sa plec?

O alta problema ar fi realizarea unui concurs online cu tragere la sorti in urma caruia vor rezulta 3 castigatori. In afara termenilor si conditiilor acestui concurs mai trebuie sa fac ceva, sa declar undeva acest concurs sau sa chem o comisie de supraveghere?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 17:36, 11 Noiembrie 2010
contract de comision

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comision sau prestari servicii, altul? radujit radujit Buna ziua tuturor, Va supun discutiei si parerilor urmatoarea situatie: am un site web care ofera servicii de rezervari hoteluri online. Noi ca si site ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la alegerea ... alyamarya alyamarya Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la alegerea corecta a unui cod CAEN pentru intermedierea de vanzari/servicii. Practic eu intermediez ... (vezi toată discuția)
Cifra de afaceri johnny olteanu johnny olteanu sunt PFA si lucrez pe baza de comision. Mai exact incasez facturi si sunt platit la bucata, nu la valoare. Ma inregistrez la cifra de afaceri cu valoarea ... (vezi toată discuția)