avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Redeschidere proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Redeschidere proces

Buna ziua,
Am formulat o cerere de redeschidere a unui proces civil, avand ca obiect "pretentii", motivul suspendarii a fost acela ca paratul se afla intr-un proces de insolventa, dar s-a incheiat. As dori sa stiu daca trebuie sa platesc vreo taxa pentru redeschiderea procesului.
Cel mai recent răspuns: elena maria , utilizator 00:48, 8 Mai 2010
Depinde in baza carui articol a fost suspendata cauza!Oricum veti fi citat cu mentiunea de a achita sau nu taxa de timbru!
Trebuie sa platiti taxa de "repunere pe rol" a procesului, in valoarea de 4 RON. O exceptie care va exonereaza de la plata taxei ar fi, de exemplu, cand instanta din oficiu repune pe rolprocesul, hotarand sa discute perimarea dosarului.
Paratul se afla in proces de insolventa si avea un proces de faliment. Procesul meu s-a suspendat in baza art. 36 din legea nr. 85/2006
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Mai 2010
elena maria, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pt. repunerea pe rol a partajului vendeta vendeta buna ziua. am un proces de partaj intre soti in urma desfacerii casatoriei din 2007. in februarie 2010, am cerut suspendarea, iar acum doresc sa cer repunerea ... (vezi toată discuția)
Suspendarea procesului in urma recursului suspenda si procedura florindbro florindbro Legat de insolventa, in cadrul unui proces s-a dispus suspendarea pana la solutionarea recursului : \\"Solutie: Dispune suspendarea cauzei în baza art.300 ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces conform art. 244, pct. 1 cod procedura civila Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Procesul a fost suspendat in baza art 244 p.1 in 25 ianuarie. Incheierea prin care s-a dispus suspendarea se comunica partilor aflate in proces? ... (vezi toată discuția)