avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizare activitate in constructii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizare activitate in constructii

Buna,
Imi puteti spune ce pasi trebuie urmati pentru ca o firma sa poata desfasura activitati in domeniul constructiilor? (executie si consultanta).
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 17:19, 23 Martie 2007
in primul rind trebuie sa existe ca persoana juridica: cod CAEN 45.
trebuie sa angazeji o armata de oameni, (si din cite stiu, nu prea sunt sau cer cam mult!)vezi ca s-a cam schimbat treaba cu firmele de constructii(vezi codul constructiilor)trebuie sa incheie contracte de protectia muncii, etc. ai ceva treaba pina primesti toate autorizatiile(cei de la orc stiu exact !), apoi, dupa ce incepi lucrarile ...sa vezi ce de-a controale "te calca"!
sper ca, dupa putinele informatii pe care ti le-am dat, nu ti-a trecut!
succes!!!
pai iti trebuie in primul rand clienti, in al doilea diriginte de santier si in al treilea meseriasi:)
Ordinea nu e obligatorie dar ai nevoie de toti cei de mai sus:))
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc de raspunsuri
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Cod caen - diriginte de santier maria craciunescu maria craciunescu buna seara ....cine poate sa ma ajute si pe mine... rog, spuneti-mi si mie care este codul CAEN pentru diriginte santier in constructii? multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)
Pfa - inregisrat la orc sau anaf ? CONSTANTIN LUCRETIA CONSTANTIN LUCRETIA un diriginte de santier unde trebuie sa se inregistreze ca PFA : la ANAF ? la ORC ? multumesc (vezi toată discuția)
Diriginte de santier loremaria loremaria Stie cineva in ce lege se mentioneaza ca beneficiarul unei constructii este obligat sa aiba un diriginte de santier? Multumesc. (vezi toată discuția)