avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN - diriginte de santier
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN - diriginte de santier

buna seara ....cine poate sa ma ajute si pe mine... rog, spuneti-mi si mie care este codul CAEN pentru diriginte santier in constructii?
multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 19:12, 26 Martie 2010
311210 = diriginte şantier

multumesc, eu aveam nevoie de codul CAEN nu de COR (311210 este tehnician in constructii diriginte de santier) codul caen imi trebuie pt. a ma inregistra la registrul comertului
Ati pus intrebarea gresit. Codul CAEN se ocupa de activitati ce pot fi autorizate, pe cand diriginte de santier este o meserie care se practica in cadrul unei activitati.Poate va intereseaza activitatea de constructii sectiunea F din codul CAEN, diviziunea 41, grupele 411, 412, diviz. 42, grupele , 421,422,429. diviz.43, grupele , 431,432,439. Clasele sunt prea multe ca sa le mai enumar.Hotarati intai activitatea, apoi cautati meseria.
multumesc pentru ca ma destupati....doresc sa-mi fac PFA pentru consultanta in constructii, investitii in constructii dirigentie de santier si am gasit Cod CAEN 7112 si pentru siguranta cu permisiunea dvs. va intreb pentru confirmare daca este bun?
Da, e OK!

Alte discuții în legătură

Infiintare microintreprindere emanuel pop emanuel pop Buna ziua! Sunt inginer CCIA (Constructii Civile Industriale si Agricole) si doresc sa imi deschid un SRL in care sa pot presta urmatoarele servicii: 1. ... (vezi toată discuția)
Pfa - inregisrat la orc sau anaf ? CONSTANTIN LUCRETIA CONSTANTIN LUCRETIA un diriginte de santier unde trebuie sa se inregistreze ca PFA : la ANAF ? la ORC ? multumesc (vezi toată discuția)
Codurile caen Sachelarescu Sachelarescu Vreau să întreb dacă este suficient certificatul de înregistrare fiscală(CUI) pentru PFA-Diriginte de șantier și care este codul CAEN pentru ... (vezi toată discuția)