avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drept civil, penal, etc
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drept civil, penal, etc

Buna ziua.
Am observat pe acest forum, precum si pe altele, ca uneori forumistii posteaza niste aliniate, legi sau paragrafe. Dupa cum arata aceste citate, ma gandesc ca sunt copiate de pe undeva cu copy/paste.
As dori daca se poate sa-mi puneti la dispozitie niste linkuri actualizate de ultima ora, linkuri care sa contina urmatoarele:
-cod penal
-civil
-codul familiei
-etc

Va rog frumos daca imi puteti pune la dispozitie linkuri care sa contina codul familiei, civil, etc, sau alte linkuri cu legi si aliniate care se aplica in procese de divort si incredintare minori. (nu gasesc pe google decat franturi de legi, in mare parte aceste franturi sunt posturi pe forumuri, si dupa cum arata, e clar ca sunt copy/paste de pe undeva)
Multumesc!
Cu consideratie, Mircea C.
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2010
c_mircea, utilizator
Cel mai recent răspuns: c_mircea , utilizator 17:14, 7 Mai 2010
Daca dvs considerati ca aceste link-uri va vor fi de folos...

Codul civil
[ link extern ]

Codul familiei
[ link extern ]

C.proc. civ.
[ link extern ]

C.pen.
[ link extern ]

C.proc.pen.
[ link extern ]

Mult succes!:)
Multumesc foarte frumos =D> >:D<
Pentru aceasta speta ma intereseaza: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somajul tehnic stanciu viorica stanciu viorica Somajul tehnic afecteaza concediul de odihna? (vezi toată discuția)
Fisa post bucatar anomarairam anomarairam Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu o fisa a postului pentru lucrator bucatar cod cor 941201. Multumesc frumos (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - online AdnMed AdnMed Buna ziua! Detin un site care ofera gratuit materiale educationale pentru invatamantul superior. In aceeasi nisa cu mine mai exista inca 2 site-uri: unul ... (vezi toată discuția)