avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... muzica non-stop
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

muzica non-stop

Am si eu o intrebare de 100 de puncte.
Cum sa procedez daca vecinu asculta muzica in timpul zilei,nivelul volumului fiind pozitionat cat sa-mi viberze podeaua, biroul, scaunul etc. treba asta se intampla zilnic (in proportie de 50 - 70% din zi) cateodata si la 5 dimintea (depinde de starea drogatului). I-am explicat omeneste, prieteneste ca,chiar daca este in timpul zilei deranjeaza dar se pare ca nu intelege.Azi l-am amenitat ca il rup cu bataia dar daca nu exista nici o solutie cred ca o sal inchid in portbagaj impreuna cu o boxa bass si o sal uit acolo X-(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:42, 8 Mai 2010
1.Sesizati in scris politia competenta teritorial
2.Luati legatura cu politistul de proximitate.
3.Anuntati telefonic in acele momente" Dispeceratul 112" care va deplasa echipaj care va sanctiona contraventional,conform Legii nr.61/1992. persoana care va deranjeaza
Daca distractia se realizeaza in cadrul unui condominu,aveti dreptul sa informati presedintele,asociatiei de proprietari
In alte situatii,in raport de martori si eventual probe audio,sesizati oficial organul de politie responsabil
Nu apelati la solutionare cu amenintari, sa nu cadeti de partea opusa baricadei legale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Binecunoscuta problema cu boxele de sunet ContSters120977 ContSters120977 Buna Ziua! Stiu ca probabil cei de aici s-au cam plictisit discutand asa ceva! Totusi de la caz la caz exista particularitati! Sa va povestesc cazul ... (vezi toată discuția)
Latrat de caine deranjant petrax petrax Buna ziua! deoarece am mai vazut niste intrebari referitoare la latratul cainilor care deranjeaza, as vrea sa va pun si eu o intrebare: daca pot fi amendata ... (vezi toată discuția)
Vecini insuportabili eeeee eeeee Buna seara!In sfarsit am simtit si eu ca viata la bloc este un cosmar.De cativa ani de zile traiesc un calvar in casa mea.In apartamentul de la parter se ... (vezi toată discuția)