avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cerere schimbare lichidator
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cerere schimbare lichidator

ma poate ajuta cineva cu o cerere pentru schimbarea lichidatorului judiciar.pe ce articole o pot intemeia?mentionez ca am 74% din masa credala. exista vreun temei legal pentru a mi-o refuza judecatorul?va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 20:28, 8 Mai 2010

Subsemnatul ......... creditor in dosarul .......... inscris in tabelul de creante cu ....... reprezentand 74% din masa credala solicit schimbarea lichidatorului .........numit de ......... cu lichidatorul ..........(nominalizati un lichidator agreat de dvs) in conformitate cu art 19 alin 2 prim din L 85/2006
Anexez TJ 120 lei si timbru 0.30 lei
va multumesc. trebuie sa trec cu ea pe la registratura inainte? sau i-o pot da judecatoarei in ziua cand am termen?
Daca ai vreme - cel tarziu cu 5 zile inainte de termen o depui la registratura asa e la Brasov, o depui la registratura daca nu o poti inainta in sedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un fost angajat e nevoit sau nu sa plateasca taxa si timbru judiciare pentru inscrierea la masa credala, respectiv contestatie la tabelul preliminar al creantelor? irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Intrebare pentru cei care stiu raspunsul concret, imi pare rau, dar nu sunt interesata de parerile dumneavoastra. Un fost angajat si-a dat ... (vezi toată discuția)
Tabel preliminar Sophya Sophya Buna. Am si eu o problema. O sc care imi datoreaza o suma de bani a intrat in insolventa. AM primit notificarea de la lichidator iar termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)
Cerere inscriere masa credala adibarbu27 adibarbu27 am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment. cererea de inscrierere a creditoarei la masa ... (vezi toată discuția)