avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se mai poate primi in acest fel indemnizatia pt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se mai poate primi in acest fel indemnizatia pt crestere copil?

intrebarea ar fi mai degraba: daca imi platesc eu singura contributiile la stat: CAS, somaj...etc. se iau in calcul pentru indemnizatia de copil dupa nastere? deci se poate in acest fel primi acea indemnizatie?
si mai intreb inca ceva: daca se platesc asa aceste contributii se iau in calcul ca vechime pe cartea de munca sau la ce bun ar fi daca se platesc in acest fel?doar ca as fi asigurata?
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 21:48, 7 Iulie 2010
va multumesc foarte mult!
acum m-am mai linistit...nu de alta dar..chiar imi trebuie "stress-free" :D

o seara placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal morena15 morena15 In prezent sunt agent vanzari intr-o firma de aproape 4 ani ;acum o luna m-am casatorit si vreau sa am un copil.Firma nu merge foarte bine si imi este teama ca ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului tita_adriana tita_adriana Buna In iulie am absolvit cursurile unei facultati de stat, iar din octombrie voi primi somaj. Am ramas insarcinata si trebuie sa nasc la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)
Prenatal 2 mihaela-ciolea mihaela-ciolea Am inteles dar asa cu cm si cel prenatal depasesc cele 126 zile? Ce este de facut ca poate depasind cele 126 nu mai beneficiez de indemnizatia de crestere ... (vezi toată discuția)