avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... acte vanzare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

acte vanzare auto

am o masina care e pe numele fostului sot, si o trece pe numele meu, ce trebui sa fac mai departe?
Dupa realizarea formalitatii de trecere pe numele dvs,va revine obligatia ca in termen de 30 de zile sa inregistrati tranzactia si sa obtineti documentele auto pe numele dvs
si ce acte imi trebui si unde sa ma duc va rog?
sotul merge la sectia financiara cu acel contract de vanzare , cu fisa de inmatriculare si o radiaza fiscal. dvs cu aceleasi acte o inscrieti pe rol la financiar. mergeti la RAR pt identificare, incheiati o asigurare rca si apoi la politie pt inmatriculare .
@gi-jane
La schimbarea proprietarului ,dispozitia in vigoare ,impune verificare din partea RAR pentru eliberare certificat de autenticitate ,nu identificare
rca care il am acum nu o sa mai fie valabil?

Alte discuții în legătură

Rca inmatriculare auto nmele nmele Buna seara. Problema mea sta in felul urmator: Am o masina,este inmatriculata acum pe numele meu,deoarece RCA-ul este foarte scump pt. tineri as vrea s-o ... (vezi toată discuția)
Talon pierdut rabla 2013, ce-i de facut? cyan cyan situatia se prezinta in modul urmator: o persoana a cumparat o masina in urma cu 3 ani, a facut contract de vanzare-cumparare, a inregistrat-o la ... (vezi toată discuția)
Achizitie automobil sh katanyc katanyc Buna ziua, am si eu o nelamurire, poate ma puteti sfatui va rog. Ieri am achizitionat un automobil de la o firma la care sunt angajat si am cateva semne de ... (vezi toată discuția)