avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cititi si va minunati!Comentarii pe seama unei decizii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cititi si va minunati!Comentarii pe seama unei decizii va rog!

Cum poti pierde la Curtea de apel cu astfel de decizie........cititi si va minunati!

ANTET
Decizia X /2.10.2009

Directorul xxxxxxxxxxxxxx,prof,xxxxxxnumita prin decizia xxx/31.09.2009 cf prevederilor MECI nr.4815/24.08.2009,art.(5) din Ordinul 4100/26/05.2006 Regulamentul de organizare si functionare a palatelor si cluburilor copiilor,deciziei I.S.J.XXX nr.691/08.2009,

DECIDE:
Art.1.Contractul de munca a d/nei XXX va inceta incepand cu data de 2.10.2009,conform art.65 din Legea 53/2003(Codul Muncii).

Art.2.Prezenta decizie are caracter definitiv si intra in vigoare la data comunicarii.

Art.3.Incetarea contractului individual de munca s-a facut cu preaviz de 15 zile.

S-a comunicat la:

1.Membrii Consiliul de Administratie
2.Sef ierarhic superior d-na (directoarea care a emis decizia si-a inmanat-o)
3.Doamnei(adica mie)

Director,XXX

Iar eu am specificat data cand am primit-o adica :am primit in 19.11.2009!

Acum va intreb cu astfel de decizie am castigat la prima instanta iar curtea de Apel Alba da castig de cauza acestei institutii care nu stie sa redacteze o decizie,nici cele mai elementare articole mentionate in Codul Muncii!

Vreau daca sunte-ti buni cateva comentarii pe seama acestei ...........intamplari X-(
Observati si data de 31.09.2009 cand institutia afirma ca a fost desemnata directoarea..........#-o
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2010
pacurariu maria, utilizator
Am uitat sa mentionez ca decizia nu are alte semnaturi in afara de a directoarei si a mea!Lipsa semnaturi consiliu de admin.

Cu scuzele de rigoare............
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2010
pacurariu maria, utilizator
Asta este ce prezentati dv. Trebuie cunoscuta si motivarea curtii de apel.
Pai cum adica semnatura dvs???

Nu vi s-a comunicat prin posta??
Nu,mi-au dat-o dupa ce am insistat eu iar in instanta au mintit ca nu am vrut s-o semnez decat in data de 19.........asta la prima instanta !Iar acea instanta in motivarea sentintei le-a mentionat calea legala care trebuia s-o aplice in astfel de cazuri!Deci semnatura mea de luare la cunostinta.........
poate ne dati mai multe detalii..
ce-a motivat instanta de fond?

Alte discuții în legătură

2 hotarari irevocabile privind reintegrarea , neexecutate in totalitate . am nevoie de ajutor . Roxana83 Roxana83 Buna ziua , am lucrat la o societate unde am fost suspendata si concediata . am castigat atat suspendarea cat si concediere . Problema mea este ca am ... (vezi toată discuția)
Unde pot ataca sentinta curtii de apel alba? pacurariu maria pacurariu maria Instanta de fond mi-a dat castig de cauza motivand prevederile art 74 CM si specifica ,ca intimata a nesocotit intru totul prevederile acestui articol mai mult ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu ca la concedierea uni angajat pe art.65 alin.1.? iosif.kramar iosif.kramar Buna dimineata, Va rog o alta intrebare; este obligatoriu ca angajatorul sa-i arate angajatului o lista cu locurile libere dein banca in urma concedierii pe ... (vezi toată discuția)