Cum poti pierde la Curtea de apel cu astfel de decizie........cititi si va minunati!
ANTET
Decizia X /2.10.2009
Directorul xxxxxxxxxxxxxx,prof,xxxxxxnumita prin decizia xxx/31.09.2009 cf prevederilor MECI nr.4815/24.08.2009,art.(5) din Ordinul 4100/26/05.2006 Regulamentul de organizare si functionare a palatelor si cluburilor copiilor,deciziei I.S.J.XXX nr.691/08.2009,
DECIDE:
Art.1.Contractul de munca a d/nei XXX va inceta incepand cu data de 2.10.2009,conform art.65 din Legea 53/2003(Codul Muncii).
Art.2.Prezenta decizie are caracter definitiv si intra in vigoare la data comunicarii.
Art.3.Incetarea contractului individual de munca s-a facut cu preaviz de 15 zile.
S-a comunicat la:
1.Membrii Consiliul de Administratie
2.Sef ierarhic superior d-na (directoarea care a emis decizia si-a inmanat-o)
3.Doamnei(adica mie)
Director,XXX
Iar eu am specificat data cand am primit-o adica :am primit in 19.11.2009!
Acum va intreb cu astfel de decizie am castigat la prima instanta iar curtea de Apel Alba da castig de cauza acestei institutii care nu stie sa redacteze o decizie,nici cele mai elementare articole mentionate in Codul Muncii!
Vreau daca sunte-ti buni cateva comentarii pe seama acestei ...........intamplari X-(
Observati si data de 31.09.2009 cand institutia afirma ca a fost desemnata directoarea..........#-o
Daca in conditiile date ati pierdut procesul .. fie nu ne spuneti ceva , fie nu ati stiut ce sa solicitati si sa probati corespunzator ... pt. ca ma indoiesc ca instanta dadea castig de cauza partii adverse numei cu acel document al carui continut este ... no comment :worthy:
Instanta de fond considera ca intimata a nesocotit disp art 74(1) CM si nu a facut dovada indeplinirii prevederilor art 65 (1)...............:cu reintegrarea si plata salariilor
In intampinare am cerut mentinerea sentintei,si arat faptul ca intimata la recurs nu a invocat prevederile art 301 ind 1 iar in formularea motivelor in cererea lor de recurs sunt foarte vag si lamentabil scrise niste scuze care nu justificau nicidecum concedierea mea!Eu am aratat ca sunt singura intretinatoare a familiei,ca familia e monoparentala ........iar in raportul justificativ mint din nou invocand ca au redus inca 8 posturi dar practic eu sunt singura concediata ca posturile acelea invocate de ei erau vacante iar dupa concedierea mea mai erau destule posturi vacante fapt ce a condus la angajarea mea temporara in aceeasi unitate.....contrar legii 329 art 6 alin 6 lit f........daca stiu eu bine!