avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce pot face daca mi se refuza acordarea a 85% la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce pot face daca mi se refuza acordarea a 85% la aloc. de crestera copilului

Am avut un venit realizat din salar de angajata cu carte de munca, un venit sub nivelul salariului minim, si un alt venit realizat din prestari servicii (realizate pe durata de un an). La dosarul depus pentru alocatia de crester a copilului am depus toate actele ce sa ateste acestea, si totusi veniturile realizate din prestari servicii nu mi-a fost luat in considerare. Am fost am depus o cerere ca sa se redeschida dosarul si sa mi se aloce 85% din veniturile realizate. a trecut mai bine de o luna si nu mi-au raspuns. acum ma intreb:
- daca stiu eu bine ca am dreptul sa cer 85% si pe veniturile dupa conventia de munca
-daca da, atunci carui for superior sa ma adresez ca acestea sa mi se aloce in final.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:10, 8 Mai 2010
Va trebui sa atacati in contencios administrativ decizia de stabilirea a cuantumului indemnizatiei
Contestatiile formulate impotriva deciziei pentru acordarea drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta nr.148/2005 se solutioneaza potrivit Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala calcul indemnizatie? ck ck Buna dimineata! As vrea sa intreb ceva, o sa incerc sa rezum: sotul a iesit dintr-un AF pt concediul de crestere a copilului. A primit adeverinte de venit ... (vezi toată discuția)
Mamele, 85% din salar sau din venit cristian p cristian p Sunt o mama medic si pe langa locul de munca din spital am avut in ultimele 12 luni inaintea nasterii copilului si un alt job. Am lucart tot ca medic intr-o ... (vezi toată discuția)
Decizie pentru indemnizatie ccc farcas25 farcas25 Buna ziua, am depus dosarul pentru indemnizatie CCC prin august, deodata cu dosarul pentru alocatie. am primit prin posta o decizie in care se mentioneza ... (vezi toată discuția)