avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... se mai poate continua somajul dupa concediere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

se mai poate continua somajul dupa concediere "necorespundere profesionala"

-
Ultima modificare: Miercuri, 12 Mai 2010
user1221, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:21, 11 Mai 2010
nu se poate continua somajul dar al doiea angajator in intervalul celor 12 luni are aceleasi drepturi si obligatii ca si primul.. bafta!
Iata ce spune Legea 76/2002:
Art.83 (4) Absolvenţii pot fi încadraţi în condiţiile art. 80, o singură dată pentru fiecare formă de învăţământ, în termen de 12 luni de la data absolvirii studiilor.
-
user1221, utilizator
Mergeti la AJOFM si discutati pentru ca eu cred ca angajatorul are si o conventie incheiata cu aceasta si nu va poate inceta contractul individual de munca asa de usor.
-
user1221, utilizator

Alte discuții în legătură

Legea 76/2002 cami_pop cami_pop buna ziua ,as avea si eu o intrebare, si daca se poate sa imi da-ti un raspuns cat mai repede. am fost angajata prin legea, care ii favorizeaza pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de indemnizatie de somaj? mihaibatranu mihaibatranu Buna ziua, Am lucrat 32 ani intr-o mare companie si in data de 13 mai 2011 am incheiat CIM cu acordul partilor. Intrebarea este in ce conditii pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Drept la somaj hukviorel2005 hukviorel2005 buna ziua, as dori sa imi spuneti si mie daca o doamna care a lucrat la o societate din data de 01.10.2007 pana in 01.07.2008 incetand in urma demisiei (art ... (vezi toată discuția)