avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire conturi
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire conturi

Buna ziua. Daca mi s-a pus poprire pe conturi..salariu...am sansa sa primesc o suma de bani prin mandat postal fara a-mi fi luata ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:35, 8 Mai 2010
Nu puteti dispune de sumele care intra in contul care este poprit sau de 1/3 din salariu , daca poprirea a fost facuta la angajator direct.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Mai 2010
Narcizaa, utilizator
Daca poprirea a fost realizata in baza unui tiltu executoriu ,drepturile salariale sunt afectate in proportie de 1/3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere abuziva salariu de catre banca maridaq maridaq Buna ziua, Am o poprire de la un executor pe salariu ( un imprumut luat de la banca \\"Y\\". Angajatorul meu vireaza lunar banii ( 1/3 din salariu) in ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala arabolu arabolu Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)
Cata rabdare sa mai avem ? bad_sonia bad_sonia Buna seara , din prostie sau nu akm cativa ani cand ne mergea fff bine atat mie cat si sotului din punct de vedere financiar am facut cateva credite de nevoi ... (vezi toată discuția)