Buna ziua ,
un colaborator de-al meu mi-a solicitat un vot favorabil , dupa ce studiez oferta lui , privind concordatul preventiv. In prima faza nu am stiut despre concordat preventiv nimic ce inseamna. El , colaboratorul , (m-a mintit ??? ) mi-a spus ca are nevoie de acest vot la banca.
Am cautat pe net , si din ce am inteles eu , concordat preventiv inseamna un pas premergator declararii insolventei ??
Nu i-am dat acel vot ,inca , deoarece in adresa facuta catre mine nu era nici o oferta de studiat -doar solicitarea votului si un formular completat unde eu trebuia doar sa semnez /stampilez-, desi imi cereau votul doar dupa ce studiez oferta. Cand l-am intrebat de oferta , mi-a spus ca oferta are peste 200 de pagini :O:help: , si ca nu stie daca mailul meu suporta asa "marime".
Eu atat stiu: ca i-am prestat servicii , de care a fost multumit , si ptr asta mi-a dat B.O pe care eu sper sa le onoreze. Sunt 4 B.O /4 luni , deci astept cu teama scadenta lor. Cam asta ar putea fi oferta lui ptr firma mea , nu ? Si asta sa fie pe 200 de pagini ? Sau la ce s-o fi referit.
Multumesc, daca ma puteti lamuri.
pe noi ne intrebati? intrebati -l pe prieten..probabil ca se refera la oferta pentru toti creditorii sai.. daca o astfel de oferta se intinde pe 200 pagini, opinia mea este ca nu prea sunt sanse sa ti vezi achitate BO urile
Nu m-ati inteles , am spus "colaborator" . Nu prieten. Tonul usor ironic , am sa-l pun pe seama weekend-ului cand suntem mai degajati , ... sa zicem.
Multam' de raspuns
n am vrut sa par ironic.. chiar nu am fost atent.. imi cer scuze si imi asum greseala.. un week end placut sa aveti.. daca intra in concordat e posibil sa amane plata acelor bilete la ordin pana isi revine financiar