avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... vot favorabil concordat preventiv
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

vot favorabil concordat preventiv

Buna ziua ,
un colaborator de-al meu mi-a solicitat un vot favorabil , dupa ce studiez oferta lui , privind concordatul preventiv. In prima faza nu am stiut despre concordat preventiv nimic ce inseamna. El , colaboratorul , (m-a mintit ??? ) mi-a spus ca are nevoie de acest vot la banca.
Am cautat pe net , si din ce am inteles eu , concordat preventiv inseamna un pas premergator declararii insolventei ??
Nu i-am dat acel vot ,inca , deoarece in adresa facuta catre mine nu era nici o oferta de studiat -doar solicitarea votului si un formular completat unde eu trebuia doar sa semnez /stampilez-, desi imi cereau votul doar dupa ce studiez oferta. Cand l-am intrebat de oferta , mi-a spus ca oferta are peste 200 de pagini :O:help: , si ca nu stie daca mailul meu suporta asa "marime".
Eu atat stiu: ca i-am prestat servicii , de care a fost multumit , si ptr asta mi-a dat B.O pe care eu sper sa le onoreze. Sunt 4 B.O /4 luni , deci astept cu teama scadenta lor. Cam asta ar putea fi oferta lui ptr firma mea , nu ? Si asta sa fie pe 200 de pagini ? Sau la ce s-o fi referit.
Multumesc, daca ma puteti lamuri.
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 22:01, 8 Mai 2010
pe noi ne intrebati? intrebati -l pe prieten..probabil ca se refera la oferta pentru toti creditorii sai.. daca o astfel de oferta se intinde pe 200 pagini, opinia mea este ca nu prea sunt sanse sa ti vezi achitate BO urile
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Mai 2010
Petre Enache, Avocat
Nu m-ati inteles , am spus "colaborator" . Nu prieten. Tonul usor ironic , am sa-l pun pe seama weekend-ului cand suntem mai degajati , ... sa zicem.
Multam' de raspuns
n am vrut sa par ironic.. chiar nu am fost atent.. imi cer scuze si imi asum greseala.. un week end placut sa aveti.. daca intra in concordat e posibil sa amane plata acelor bilete la ordin pana isi revine financiar
Buna seara .
Concordatul preventiv respectiv mandatul ad-hoc ,sunt lucruri diferite fata de insolventa ,reglementata prin Legea nr.85/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

B.o refuzat , mai am inca 4 de la aceeasi firma "serioasa" discover discover Buna seara , revin cu alta intrebare . Se pare ca colaboratori seriosi , ajung din diverse motive neseriosi .Asa am patit acum cand am un prim BO refuzat ptr ... (vezi toată discuția)
Contributii platite retroactiv lia19 lia19 Am si eu o intrebare.O prietena a mea a a stat o vreme in strainatate.Momentan este gravida in luna 7-a.Exista vreo posibilitate sa plateasca retroactiv ... (vezi toată discuția)
Deschidere procedura insolventa si ulterior concordat preventiv Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Impotriva aceleiasi firme s-a deschis, la tribunal, mai intai procedura insolventei si ulterior procedura concordatului preventiv. Intre timp in dosarul ... (vezi toată discuția)