avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare medic familie in alt oras
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare medic familie in alt oras

Buna, am o alta nelamurire. De aprox. 6 luni m-am mutat in alt oras si as vrea sa ma inscriu aici in Pitesti la un alt medic de familie.Ideea este ca eu stau cu chirie aici si nu am viza de flotant(m-am mutat cu serviciul), iar buletinul este pe Bucuresti.
Ce acte imi trebuie pentru a face aceasta schimbare?
Am vorbit cu un medic de aici si a zis ca ii trebuie doar o scrisoare de negatie de la fostul medic si sa merg eu apoi la casa de asigurari dar nu stiu pentru ce?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters114893 , utilizator 15:37, 9 Mai 2010
Buna ziua !
Pentru a va schimba medicul de familie, va trebuie doar o scrisoare catre actualul medic de familie prin care solicitati aceasta, iar respectivul medic este obligat sa incunostiinteze medicul la care va solicitati transferul si CJAS. Dumneavoastra nu aveti de ce sa mergeti la casa de asigurari.
Cu stima !
Mergeti la alt medic care va va da un simplu formular de inscriere la el. Restul bucatariei birocratice o face medicul nou de familie.
Se merge si la casa de asigurari, dar in cazul in care au trecut mai putin de 6 luni de la inscrierea la medic, fiindca legea opreste reinscrierea in acest termen.
Exceptia-se merge la casa si se face o cerere.
Prin urmare daca nu sunteti in acest caz e suficienta o copie de pe CI, adeverinta de la locul de munca si cererea catre medicul la care doriti, pe care v-o da medicul la cabinet.
Succes!
Nu e cazul doamnei, intrucat dumneaiei nu a facut schimbarea de medic in termenul de 6 luni, dumneaiei s-a mutat de 6 luni, dar pe medicul vechi de familie il are de mai mult timp.
Cerere si copie dupa CI la medicul de familie de la domiciliul actual
Ultima modificare: Duminică, 9 Mai 2010
ynocentta, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare medic de familie in alt oras decat cel de domiciliu viorel1179 viorel1179 Buna, am o nelamurire. De aproximativ 2 ani m-am mutat in alt oras si as vrea sa ma inscriu aici la un medic de familie. Ideea este ca eu stau cu chirie aici ... (vezi toată discuția)
Inscrierea pe lista unui medic de familie spirala spirala Va rog frumos daca imi puteti spune care sunt pasii necesari pt inscrierea la un medic de familie sau pentru schimbarea medicului actual cu un altul.Ce acte ... (vezi toată discuția)
Retragere de la casa opsnaj vgeorge vgeorge care este procedura de retragere de la CASAOPSNAJ si reinscrierea la CNAS deoarece medicul de familie nu are contract cu CASAOPSNAJ iar eu nu vreau sa-mi ... (vezi toată discuția)