Buna, am o alta nelamurire. De aprox. 6 luni m-am mutat in alt oras si as vrea sa ma inscriu aici in Pitesti la un alt medic de familie.Ideea este ca eu stau cu chirie aici si nu am viza de flotant(m-am mutat cu serviciul), iar buletinul este pe Bucuresti.
Ce acte imi trebuie pentru a face aceasta schimbare?
Am vorbit cu un medic de aici si a zis ca ii trebuie doar o scrisoare de negatie de la fostul medic si sa merg eu apoi la casa de asigurari dar nu stiu pentru ce?
Multumesc
Buna ziua !
Pentru a va schimba medicul de familie, va trebuie doar o scrisoare catre actualul medic de familie prin care solicitati aceasta, iar respectivul medic este obligat sa incunostiinteze medicul la care va solicitati transferul si CJAS. Dumneavoastra nu aveti de ce sa mergeti la casa de asigurari.
Cu stima !
Se merge si la casa de asigurari, dar in cazul in care au trecut mai putin de 6 luni de la inscrierea la medic, fiindca legea opreste reinscrierea in acest termen.
Exceptia-se merge la casa si se face o cerere.
Prin urmare daca nu sunteti in acest caz e suficienta o copie de pe CI, adeverinta de la locul de munca si cererea catre medicul la care doriti, pe care v-o da medicul la cabinet.
Succes!
Nu e cazul doamnei, intrucat dumneaiei nu a facut schimbarea de medic in termenul de 6 luni, dumneaiei s-a mutat de 6 luni, dar pe medicul vechi de familie il are de mai mult timp.