avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Retragere de la Casa OPSNAJ
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Retragere de la Casa OPSNAJ

care este procedura de retragere de la CASAOPSNAJ si reinscrierea la CNAS deoarece medicul de familie nu are contract cu CASAOPSNAJ iar eu nu vreau sa-mi schimb medicul? #-o
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:38, 12 Iulie 2011
Cred ca cel mai competent raspuns il poate da Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate..
am fost si la ei dar nu mi-au dat nici o solutie
O avizare catre casa OPSNAJ prin care ii instiintati ca incepand cu data de va retrageti de la ei si treceti la CNAS, in partida dr xxx care are codul yyy si apoi mergeti la dr xxx si il rugati sa va puna o viza ca este de acord sa va ia in partida lui.
Daca nici CJAS nu stie inseamna ca functionarii ei sunt incompetenti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare medic familie in alt oras Micaela 14 Micaela 14 Buna, am o alta nelamurire. De aprox. 6 luni m-am mutat in alt oras si as vrea sa ma inscriu aici in Pitesti la un alt medic de familie.Ideea este ca eu stau ... (vezi toată discuția)
Contract de asigurare in sistemul public de sanatate cristina1966 cristina1966 As vrea sa-mi fac o asigurare medicala la CNSAS,pana acum nu avut o asigurare,va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez si cat ar trebuii sa ... (vezi toată discuția)
Contributie sanatate dupa studentie ContSters114404 ContSters114404 Buna seara. Imi poate spune cineva daca am procedat corect in urmatoarea situatie? Am terminat facultatea la zi in anul 2013 in iulie. Incepand cu luna iulie ... (vezi toată discuția)