avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... grefieri
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

grefieri

Stie cineva care este salariul de incadrare al unui grefie de judecatorie?
Cel mai recent răspuns: K_Elena , utilizator 11:04, 21 Iulie 2010
Depinde de mai multi factori. Daca este debutant, sau n u, ce fel de grefier este> grefier arhivar, grefier registrator, sau grefier de sedinta. daca are studii medii sau superioare...
Ultima modificare: Duminică, 9 Mai 2010
ContSters122901, utilizator
grefier cu studii superioare si referitor la celelalte aspecte, nu stiu. Dar vroianm sa stiu aproximativ, nu cu exactitate. Banuiesc ca diferentele nu sunt semnificative.
Daca este debutant , cu studii superioare, poate fi in jur de 1000 lei, iar daca este cu vechime, depinde in ce treapta de salarizare este. Salarizarea maxima este de aproximativ 2000 lei la judecatorii. Sunt date informative, cu referire doar la grefierii de sedinta. Diferentele sunt totusi mari, fata de celelalte categorii de grefieri din arhiva./registartura.
Ultima modificare: Duminică, 9 Mai 2010
ContSters122901, utilizator
de aici se intelege ca acei grefieri care sunt arhivari iau mai mult sau mai putin?
Grefierii arhivari au salariile mai mici decat cei de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar grefier arhivar brianaciurea brianaciurea Stie cineva care este salariul unui grefier arhivar treapta I sau treapta II. Astept urgent raspunsuri. Multumesc mult. (vezi toată discuția)
Sng maria20 maria20 buna ziua. din cate am inteles si cei care au studii medi pot da examen pentru admitere la scoala nationala a grefierilor. cei cu studii medi vor studia un an, ... (vezi toată discuția)
Examen ptr grefieri giurgiuman giurgiuman Buna, m-ar interesa in ce consta materia ptr examenul de grefieri, ce probe sunt, si de unde se pot procura aceste materiale? (vezi toată discuția)