avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de invaliditate - mi se va retine 15%?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de invaliditate - mi se va retine 15%?

avand o pensie de 431ron cu noua lege mi se va lua si mie 15%?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 10 Mai 2010
Deocamdata nu se stie cum se va proceda. Normal ar trebui sa apara o lege care sa modifice foarte multe alte legi.
Sa mai asteptam!
multumesc mult
georgianagh a scris:

avand o pensie de 431ron cu noua lege mi se va lua si mie 15%?

Este foarte greu de crezut ca drepturile castigate vor fi diminuate ...legea nu are efect retroactiv ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala Catalina14 Catalina14 Am 31 de ani si 2 luni stagiu complet de cotizare, 36 de ani vechime si ar trebui sa ies in 1.09.2019 la limita de varsta . Daca ies la pensie anticipat cu 15 ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate nerevizuibila Ina_2 Ina_2 Mama mea are 55 ani ,are mai multe boli si afectiuni afectiuni pentru care a foast pensionata in urma cu 15 ani ,fiind declarata irevizuibila ,conf art ... (vezi toată discuția)
Se poate recalcula indemnizati pentru cresterea copilului in ... cory1983 cory1983 Se poate recalcula indemnizati pentru cresterea copilului in cazul unei sentinte civile definitive care modifica retroactiv venitul ( procesul a fost deschis ... (vezi toată discuția)