avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... amanare rata banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

amanare rata banci

buna ziua. detin in prezent 5 rate la 4 banci, deoarece pana acum un an aveam un salariu det de 2400 lei. ramanand somera, datorita crizei, lucrez acum la stat, cu un salariu net de 611 lei, care se pare ca se va diminua cu 25%. m-au ajutat pana in prezent la plata ratelor la banca parintii mei, din pensiile lor. din nefericire, se vor diminua si pensiile lor si nu voi mai putea plati astfel nici o rata. ce sanse am sa pot amana ratele si sa scap basma curata, fara sa ne ia nici o banca casa, proprietatea personala a mamei mele, si masina, proprietatea mea. precizez ca am trimis CV-uri neincetat pt. a-mi gasi un loc de munca mai bine platit, dar nu m-a solicitat nimeni. ce pot sa fac, concret, in situatia data?
va multumesc anticipat pt raspuns.
Reducerea sau amanarea ratelor se pot negocia direct cu banca, aceste operatiuni fiind prevazute in normele bancare.
Confrm prevederi contractuale,mai ales in situatia actuala ,aveti dreptul sa solicitati renegociere directa cu bancile unde detineti credite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu banca lara2016 lara2016 buna seara as avea nevoie de un sfat: in luna iunie am depus personal (o cerere la o banca) de diminuare a ratelor pe care le am la 2 credite, din motive ... (vezi toată discuția)
Executare silita sebi8933 sebi8933 Buna ziua, Am un credit ipotecar si unul de nevoi personale incheiate in 2008 la aceeeasi banca .Din anul 2011 venitul net mi-a fost diminuat de catre ... (vezi toată discuția)
Executare silita girant pucca20_2004 pucca20_2004 Buna ziua, in 2004 am girat pe cineva, in 2014 m-am trezit ca sunt executat silit deorece cel pe care am girat nu a platit ratele, banca nu m-a instiintat de ... (vezi toată discuția)