avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... bun comun
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

bun comun

Buna ziua
As dori sa ma lamuriti si pe mine .

Impreuna cu prietena mea am facut un credityprima casa, Eu sunt garantul si ea este titulara apartamentului. Dupa casatorie am vreun drept asupra imobilului si in ce conditii , adica se poate transforma in bun comun?

Va multumesc mult.
actul de vanzare cumparare ne precizeaza cine este proprietarul
Sunt bunuri comune bunuriel dobandite de ambii soti sau de oricare
dintre soti in timpul casatoriei.
e bunul propriu al doamnei, veti avea drept de creanta pt perioada in care achitati rate impreuna si pt ce investiti in apartament
sa inteleg ca nu am nici un drept ? se poate face ceva ?
si prin casatorie se modifica ceva ?

Alte discuții în legătură

Divort, copil, partaj, apartament achizitionat anterior, contract comodat SebastianP SebastianP Buna ziua, Am urmatorul caz: - sunt casatorit de 11 luni si am un copil din casatorie; - am un copil dintr-o relatie anterioara casatoriei, in tutela ... (vezi toată discuția)
Regim matrimonial tudorache11 tudorache11 Buna ziua, La casatorie, daca sotii aleg ca regim matrimonial comunitatea legala asta inseamna ca bunurile dobandite de ei inainte de casatorie raman ... (vezi toată discuția)
Apartament cu rate luat inainte de casatorie alexa1999 alexa1999 buna ziua, am un apartament prin prima casa, luat acum 2-3 ani si anul acesta ma casatoresc. ideea e ca voiam sa stiu daca regimul comunitatii legale ... (vezi toată discuția)